e-Bike Pro laadpaal

De e-bike Pro laadpaal kan autonoom gebruikt worden of aangesloten worden op een netwerk, met automatische update van de software vanop afstand. Hij is standaard voorzien van 6 stopcontacten van elk 3,5 kW zodat men gelijktijdig 6 elektrische tweewielers kan laden. Zijn robuuste, slagvaste en waterdichte uitvoering maakt hem geschikt voor gebruik in openbare ruimten. Hij kan ook probleemloos uitgevoerd worden in specifieke bedrijfskleuren. Deze laadpaal is standaard uitgerust met een RFID-multiprotocollezer voor de identificatie van verschillende gebruikers.

Optioneel kan betalen via SMS, betaalpas en/of creditcard voorzien worden. Het aansluitvergrendelingssysteem maakt laden op onbewaakte openbare plaatsen mogelijk. Dankzij al deze eigenschappen is de e-bike Pro laadpaal een ideale oplossing voor bedrijven, horecazaken, grootwarenhuizen, parkings enz. die hun personeel of klanten de mogelijkheid willen bieden om hun elektrische tweewielers veilig te laden tijdens hun werk, recreatieve activiteiten of winkelen. Ook voor steden en gemeenten die elektrische fietsen ter beschikking willen stellen van de burger is de e-bike Pro laadpaal de ideale oplossing.

e-bike Pro laadbalk

De e-bike Pro laadbalk biedt dezelfde mogelijkheden als de e-bike Pro laadpaal maar zijn horizontale design biedt andere plaatsingsmogelijkheden dan het verticale model.

Technische fiche