Elektrische Wagens

Elektrische en hybride wagens zitten in de lift. De rijprestaties en actieradius worden alsmaar beter. De fiscus beloont de nuluitstoot en voorziet premies voor elektrisch rijden. Steeds meer automerken nemen deel aan de groene revolutie en brengen aantrekkelijke modellen op de markt. Al die factoren stimuleren de verkoop en laten vermoeden dat tegen 2020 ruim 15% van alle wagens die in Europa rondrijden elektrisch aangedreven zullen zijn. Dat betekent dat er dan zowat 40 miljoen elektrische wagens in Europa zullen zijn, waarvan 1 miljoen in België.

eNovates, de enige leverancier van totaaloplossingen in België, zorgt ervoor dat al die huidige en toekomstige consumenten kunnen rekenen op een efficiënt netwerk van laadpunten. Niet alleen thuis, maar ook op het werk, op openbare plaatsen, in benzinestations, in parkings, aan supermarkten, horecazaken enz. Een dicht netwerk van laadpunten is immers noodzakelijk voor een vlotte mobiliteit.

Door voor alle toepassingen de nodige laadpunten, software en diensten aan te bieden timmert eNovates mee aan de weg van een groenere toekomst.